ته دیگ جالب

مواد لازم:آرد ماست. نمک.زغفرون آب کرده

دو قاشق غذاخوری آرد رو 1/5 قاشق ماست مخلوط میکنیم کمی نمک

واسه مزه دار کردنش و کمی زعفرون واسه خوش رنگ شدنش هم اضافه میکنیم.

 

 

خمیر سفتی بدست میاد که من توصیه میکنم مایع تون شل نباشه

که ته قابلمه پخش بشه هچی سفت تر بهتر.

کف قابلمه رو کمی چرب میکنیم خمیرمون رو توی قیف

یا پلاستیک فریزر میریزیم و نقش دلخواهمون رو کف قابلمه میکشیم.

قطر خمیر باید متوسط باشه نه اونقدر نازک نه اونقدر کلفت

سعی کنید توی نقشتون رو پر نکنید

چون پخش میشه مثل این عکس

برنجمون رو از قبل آبکش میکنیم با کفگیر یخورده

از برنج هارو روی نقش کف قابلمون میریزیم.

کم کم همه برنج هارو میریزیم و به کفگیر یخورده روی برنج رو فشار میدیم

تا منسجم تر شن.زیر قابلمه شعله پخش که بذارید یا زیر قابلمه رو تا میتونید کم کنید.

خیلی فشار ندین که خمیر کف قابلمه پخش شه

.میتونین اصلا برنج رو فشار ندین بذارین دم بکشه برنج رو زیر و رو کنید

بعد رو برنج رو فشار بدین بعد برگردونید توی دیس.

چندبار باید درست کنید تا دستتون بیاد.ته دیگش هم به تنهایی خیلی خوشمزه است

/ 1 نظر / 34 بازدید
مژده

خیلی بامزه و خشکل میشه.حتما درست میکنم[لبخند]